joi, 14 august 2008

Pentru a trăi, Marius are nevoie de o mână întinsă



Marius Hera este un tânăr de 30 de ani, din Urviş, asupra căruia s-a abătut, într-un moment fericit al vieţii, o nenorocire. La controlul periodic anual a fost depistat cu leucemie acută limfoblastică şi aplazie medulară postchimioterapie. A fost un şoc pentru toată familia. Marius Hera terminase nu de mult timp facultatea, avea doi ani de când îşi unise destinul cu Anca şi se angajase de două luni la pompieri. „Boala a fost depistată la punctul medical din Urviş, şi de acolo l-au trimis la Beiuş, apoi la Oradea, iar acum este internat la Timişoara. Doctorii de acolo spun că boala este într-o stare avansată şi că există o „fereastră” de maximum o lună în care aceasta va stagna. Dacă va face rost de 200.000 de euro pentru o operaţie de transplant de măduvă, ar mai putea avea o şansă. Familia lui este modestă şi nu are suficienţi bani pentru a-l ajuta, aşa că singura lui şansă o reprezintă oamenii cu suflet mare din judeţ. Marius este un băiat deosebit căruia îi plac lucrurile frumoase, sportul, era plin de viaţă şi ne-a făcut pe noi, prietenii lui, să ne simţim oameni. Toţi suntem alături de el şi îi rugăm pe oamenii cu suflet mare din Bihor să se gândească la faptul că în situaţia lui Marius ar putea fi copilul lor sau persoana pe care ei o iubesc cel mai mult”, a declarat Mihai B., unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Marius. Medicul de familie Andrea Cosmescu, care a depistat boala şi care susţine că îl cunoaşte de la vârsta de 11 ani, a declarat: „Mihai este într-o stare foarte gravă. Are leucemie acută agravată şi ar avea nevoie de o operaţie de transplant de celule stem. Are mare nevoie de o mână întinsă”.

Pentru a-i da o mână de ajutor lui Marius, există un număr de telefon de la care se pot afla mai multe informaţii (0741 560 570) şi două conturi deschise la BCR.

Pentru donaţii în lei: RO83RNCB0034079434430001

Pentru donaţii în euro: RO29RNCB0034079434430003

Un comentariu:

dunga spunea...

nu stiu ce sa spun...... cred ca-i pentru prima oara ,cand chiar nu stiu ce sa spun..... dar sant sigur ca va fi ok , lupta Hozule